transparant Logo RB webdiensten, banners, Onderhoud, Portfolio, SEO, Webclone

RB webdiensten Webclone Sliedrecht

RB webdiensten contact Sliedrecht

webdesign RB webdiensten, banners, Logo, Onderhoud, Portfolio, SEO, Webclone

webhosting RB webdiensten, banners, Logo, Onderhoud, Portfolio, SEO, Webclone

Onderhoud RB webdiensten, banners, Logo, Portfolio, SEO, Webclone

SEO RB webdiensten, banners, Logo, Onderhoud, Portfolio, Webclone

webclone RB webdiensten, banners, Logo, Onderhoud, Portfolio, SEO, Webclone

banners, Logo, Onderhoud RB webdiensten, Portfolio, SEO, Webclone

Logo, RB webdiensten, banners, Onderhoud, Portfolio, SEO, Webclone

RB webdiensten Webclone Sliedrecht

Webclone bij RB webdiensten

Als eigenaar van een website of webshop bent u vaak in bezit van een geregistreerd .NL of .EU domein. Het uitbreiden van een website naar een ander domein wordt meestal als lastig ervaren en daar willen wij van RB webdiensten dan ook graag verandering in aanbrengen. Er zijn veel redenen te bedenken waarom voornamelijk de grotere websites vaak meerdere domeinnamen claimen. Eén van de voornaamste redenen hiervan is dat de concurrentie de domeinnaam niet meer claimen kan. Niet alleen de grotere websites kunnen echter profiteren van één dezelfde website op meerdere domeinen. Ook u als starter van een webshop bijvoorbeeld kan hier van profiteren! RB webdiensten ontwerpt websites dusdanig dat u als eindgebruiker deze zelf beheren kunt. Mocht u kennis te kort komen en willen oefenen voordat u zelf uw website aanpast? Een exacte kopie van uw website op een andere domeinnaam kan dan een uitkomst zijn. U kunt oefenen op het ene domein zodat de originele website niet aangetast wordt wanneer u een fout maakt. Bent u tevreden over uw aangebrachte wijzigingen? Dan kunt u deze herhalen op uw originele website. RB webdiensten verzorgt het kopiëren (klonen) van websites naar andere domeinnamen tegen een vast laag tarief zodat u eenvoudig kunt uitbreiden zonder gedoe. Bent u geen klant bij RB webdiensten? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. De enige voorwaarde is dat uw website op het CMS WordPress draait.

RB webdiensten Webclone Sliedrecht

Info & Tarieven

De duur voor het klonen van domein naar domein verschilt per website en is onder andere afhankelijk van de grootte van de website. Indien de nieuwe domeinnaam al langere tijd staat geregistreerd zal het klonen slechts enkele uren hooguit in beslag nemen. Wanneer de nieuwe domeinnaam zojuist pas is geregistreerd kan het tot maximaal 24 uur duren voor deze zichtbaar is op het internet, houd hier rekening mee. Voor het klonen van websites wordt een vast tarief gerekend inclusief BTW. U kunt onderaan de pagina veilig betalen via uw eigen bank met iDEAL. Wilt u een aparte factuur per mail ontvangen voor de administratie? U kunt dit aangeven in het veld 'opmerkingen'. Heeft u meerdere websites die in aanmerking komen voor deze dienst dan verzoeken we u vooraf contact met ons op te nemen voor een aanzienlijke extra korting! Zodra uw betaling is verwerkt ontvangt u van ons een E-mail waarin we aanvullende gegevens opvragen welke benodigd zijn voor het klonen. Wanneer we deze gegevens hebben ontvangen wordt uw website zo spoedig mogelijk gekopieerd naar het nieuwe domein.

RB webdiensten Webhosting Sliedrecht

Domeinnaam

Indien u opdracht verleent aan RB webdiensten uw gehele website te klonen naar een nieuw domein heeft u een nieuwe domeinnaam nodig. Heeft u deze zelf al geregistreerd dan kunt u dit eventueel aangeven in het veld 'opmerkingen' van het betaalformulier. Heeft u nog geen nieuwe domeinnaam of webhosting pakket met ondersteuning voor WordPress? Bekijk dan eens onze voordelige webhosting pakketten. U krijgt daarbij een nieuw .NL of .EU- domeinnaam het eerste jaar geheel gratis!

banners iDEAL Logo banners Onderhoud Webclone

RB webdiensten Sliedrecht PDF

Privacyverklaring

Afrekenen


Totaal: € -

(1 website)
*Getoonde bedragen zijn inclusief 21%BTW.

Velden met een * zijn verplichte velden.
 

RB webdiensten
info@rbwebdiensten.nl
Tel: - 0636226599
        - 0636225788

Bezoekadres:
Adama van Scheltemastraat 38
3362TB Sliedrecht
KvK: 69671443
BTW: NL179969225B01

RB webdiensten Grafisch ontwerp bezoekadres Sliedrecht

Facebook logo RB webdienstenTwitter logo RB webdienstenInstagram Logo RB webdiensten, banners, Onderhoud, Portfolio, SEO, Webclone, Webdesign, WebhostingLinkedin Logo RB webdiensten, banners, Onderhoud, Portfolio, SEO, Webclone, Webdesign, WebhostingTumblr, Linkedin Logo RB webdiensten, banners, Onderhoud, Portfolio, SEO, Webclone, Webdesign, Webhosting

Contact PersonWhatsApp ons!

NLGW RB webdiensten, banners, SEO, Logo, Onderhoud, Portfolio, Webclone

portfolio RB webdiensten

PDF afbeelding transparant RB webdiensten, SEO, Portfolio, banners, Logo, Onderhoud, WebcloneAlgemene voorwaarden